Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2016. október 24. 21:43 - BtrixKiddo

Fikázók, kuss

Aztaleborult, kettőt pislogtam és eltelt a hétvége, meg még négyszázkilencvenkilenc nap a választásokig, ahogy tegnap értesültünk, Mármint tegnap még ötszáz volt, ma négyszákilencvenkilenc, tetszik érteni, nem túl bonyolult. Akkor jó.

Mára természetesen megint megjöttek a hűdeokos jólmegmondóemberek a facebookra. Mert izé. Meg hozé. Érted, fújjottvanagyurcsány, mit képzel, mit mondott, mi az, hogy aki gyurcsányozik, az Orbánnal van, hát most már csak azért se! Phö!

Álljunk már meg egy hangyafasznyit csillagaim! Ennyire nem lehet nehéz szöveget értelmezni! Ennyire ne legyetek már legalja baszki, értem én, hogy csökkent az oktatás színvonala mostanában, és olyan segghülye kölkök esnek ki a padból, hogy azt se tudja melyik a kifli eleje meg a hátulja, mert erre nincs okostelefonos alklamazás, de a most büfögők még javarészt a Kádár-rendszerben szocializálódtak, amikor még állítólag kibaszott színvonalas volt az oktatás. Innentől meg már csak az időskori demenciára tudom fogni, hogy ilyen szinten keverik a szezont a faszommal, de ahhoz meg egynémelyik igen fiatal. Tehát semmi más nem lehet ez, mint egy feltételes reflex, hogy ha Gyurcsány nevét meghallom, akkor okádni kell. De nem kell! Pont erről van szó Buksikám! Hogy tartsd vissza, viseld el! Vannak ilyen csodaszerek, daedalon, abból létezik kúp is, nyomhatod a seggedbe, ha még elfér a seprűnyél mellett. Detényleg váze.

Amúgy nem csak Gyurcsány mellett beszélek most, csak az a helyzet, hogy a legnagyobb büfiket ő szokta okozni, bár Édesjólajosunk szívesen tetszelegne ebben a szerepben, de az a helyzet, hogy neki azért már kicsit megkopott ez az imidzse, nincs mit tenni. De feleim, szépen megkérlek, aki Lajostól okádna, ne tegye, mert igen, igen, rá is szükség van, sőt, részecskegyorsító Molnár Gyulára is, kétezerhatozó KariGerit se hagyhatjuk ki, na meg a kis füttyös Juhász is hadd szóljon, ha már sikerült kielégíteni az orális fixációját, vagy végre lenyelették vele azt a rohadt sípot.

Mert ez lenne a kibaszott lényeg, hogy erre a sok félnótásra mind szükség van! Tökmindegy, hogy itthon gatyában mit gondolok Molnár NyusziGyusziról, kurvamindegy, hogy kipörsenek Karácsonytól, mikor elkezd hadoválni, hogy mert 2006-ban az Astoriánál! Emberek, ez full, de teljesen mindegy! Mert igen, meg kell csinálni, össze kell rakni, ki kell egyezni, és mindenekelőtt kurvára de sürgősen meg kell tanulni nyelni! Mert most ez van! Ezt dobra a gép! Vagy nyelsz, vagy az a faszfej kis törpicsek bebetonozza magát még a következő 30 évre, és akkor baszki olyan világ lesz, hogy a legnagyobb konyabajszu bocskais, tetováltnyakú, Nagy-Magyarország tetkós csávó is zokogni fog Gyurcsány után. De ne akarjuk már megvárni ezt! Most kell elkezdeni csinálni, osztjónapot, hozzáteszem faszikám nem neked, meg neked, meg nekem kell Gyurcsányt elviselni az asztalnál, mert csak szólok, se te, se te, se én nem leszünk meghívva az illegálkommunista helynek álcázott bunkerbe, ahol ezek kipakolják egymás mellé a telefonokat, és eldumcsikáznak a következő négy évről. Vagy ötszáz napról. Vagy arról, hogy mekkora tirpákság fekete nadrághoz fehér zoknit felvenni.

Tökmindegy.

Ja, hogy neked ez nem tetszik, azért mert nem ez mondta, hanem az. Hát apám, az a büdös nagy helyzet, hogy kurvára, senkit nem érdekel, hogy neked mi tetszik. Orbánt végképp érdekli, vágod. Jó, ezt a demokratikus ellenzéket, ezt egy fokkal jobban érdekli, legalábbis az a része, hogy neked meg a kölyködnek legyen mit zabálni, hogy ha bevisznek vakbéllel, akkor ne egy fertőzés miatt dobd fel a talpadat idő előtt, hogy a gyereked ne legyen hülyébb a sokéves átlagnál, illetve ha a gyereked nem hülyébb a sokéves átlagnál, akkor ezt lehetőleg jó pénzért kamatoztathassa itthon is, ne kelljen már 3000 kilométernyiről bejelentkezni skype-on.

Ha nem voltam elég világos, akkor a Patás Ördög meg a haverjai azért zsizsegnek, hogy neked jó legyen, ember. Ezt ennél egyszerűbben nem tudom elmondani. És lehet itt fikázni, meg hisztizni, de az a kurva nagy helyzet, hogy más meg nemigen van, mert lehet persze mondani, hogy Jobbik, csak az a helyzet, hogy az lesz a lehető legrosszabbik döntés. Mert ők aztán végképp szarni fognak rá, hogy neked mit tetszik, meg mi nem tetszik, mert picit fog túllógni az orrod a fülcimpád vonalán, és már indulhatsz meg a nagykörúton felettt kézzel, és akkor lehet majd gondolkozni azon, hogy húbazmeg, mit is mondott ez a Feri, Lajos, Gyula meg a Gergőgyerek a Blahán, lehet, nem is volt akkora hülyeség.

Mondjuk Ferinek, Lajosnak, Gyulának meg a Gergőgyereknek viszont innen üzenem: a sajtó, a bloggerek meg a véleményvezérek nem fogják távirányításra befogni a szájukat és hülye fejjel bazsalyogni. Az a Magyar Idők meg az M1, ahol minden nattttyon szép, minden nattttyon jó.

De amúgy béke belétek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr5911836029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása