Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2018. november 20. 08:25 - BtrixKiddo

Ungár Péter lapja gusztustalankodott egy sort Gyurcsányék baján, majd keresztcsontig benyalt a Fidesznek

Azt minden ép értelmű ember csuklóból kirázza, hogy mi az, amire nem szabad rákattintani, ha értelmes híreketszeretne olvasni. Én viszont bátor vagyok, és merész, na meg letiltottak a kávéról a savam miatt, úgyhogy néha kénytelen vagyok istenesen felkúráltatni az agyam, hogy pótoljam a koffeint. Ez amúgy hatáso

De most új, korszakalkotó megfigyelést sikerült tennem. Mégpedig, hogy a Figyelőnél akkora ánuszrózsák virulnak, hogy láttukra  Semjén Zsolt is megnyalja mind a tíz ujját.

Ugye volt ez a tűz a hétvégén, amivel kapcsolatban az LMP-s Ungár Péter által is tulajdonolt Figyelőnek sikerült elképesztően szint alatti módon undorítóan nyilatkoznia, és milyen meglepő, bevédenie a Fideszt. 

A szokásos gusztustalanságokat azzal a szentimentális szöveggel zárják, hogy emlékezzen mindenki 2006-ra, mert hogy amíg itt a Gyurcsányék rínak mint a szopós malac, bezzeg ám 2006-ban kik püfölték viperával a szegény ártatlan sétálgatókat a belvárosban.

ungarpeterorigo2.jpg

Anyátok lenne a helyes válasz, de ne jelöljük be, mert a Figyelő alternatív valóságában mindig csak a Gyurcsány lehet a patás ördög.

Most erről ne nyissunk vitát, hogy tényleg ő e a patás ördög.

De mekkora alpári tapló paraszt már az, aki képes leírni ezt az összehasonlítást, azt olvasva, hogy valakinek mindene, írd és mond mindene megsemmisült. Nem kell ahhoz DK-snak lenni, hogy az ember egy hangyafaroknyi empátiával megáldva képes legyen ezt átérezni.

És akkor inkább hallgasson, mert valakitől a jóindulat annyira lenne hiteles, mint Janka nénitől a száraz november. Azért a lajtától nyugatra, (de esküszöm még keletre is) ez úgy néz ki, hogy nem rugdosod meg azt akinek baja van. Tökmindegy mit gondolsz róla, tökmindegy szereted-e. Senki nem mondta, hogy mostantól állampolgári kötelesség befogadni egy gyurcsányista alkalmazottat! Mondjuk a Figyelőtől kultúrát várni az olyan, mint Németh Szilárdot műveltségi versenyre küldeni, lehet várni a csodát, de ezernyi értelmesebb tennivaló van egy nap. Mert persze az LMP-nek az tök rendben van, hogy az egyik erős embere Mészáros Lőrinccel üzletel rendszeresen és kormánypárti médiát tart fenn. Ez így trendi-fenszi-szekszi

Csak a Gyurcsány.

Szóval gratulálok, sikerült belesüllyedni megint a pöcegödörbe. Mért nem csodálkozom.

Na, ugye, már nem is hiányzik az a kávé.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr3514382644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.11.20. 09:28:40

És akkor mondja valaki, hogy a LoMPos csürhe nem a fideSS alapszerve...

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.20. 10:35:11

@Le a spammerekkel:

Aki nem fanatikus gyurcsányista, mint te, az gazember?

OKalman 2018.11.20. 10:49:07

@balcán maxval bircaman: nem az a baj, hogy nem vagy Gyurcsányista, hanem az, hogy hülye vagy. Ezen pedig az sem változtat, hogy összefoglalót raksz ki a blogodra Arisztotelész műveiről, mert ez csak annyit jelent, hogy művelt hülye vagy ami még egy fokkal rosszabb is mint egy átlag hülye, mert nem ért meg semmit abból amit olvas.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.11.20. 10:53:02

@OKalman:

Aki Arisztotelésszel foglalkozik, az csak ballib lehet?

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.11.20. 12:54:17

@balcán maxval bircaman: ganajtúró, gerinctelen nyilasgazember, én szarok Gyurcsányra, itt pusztán arról van szó, hogy egy utolsó, aljas, rosszindulatú,magyargyűllölő, megkockáztatom, hazaáruló putyin-bérenc féreg vagy és mindenhova beleokádod a mocskodat.
És hidd el, nem mennék el a temetésedre, de őszintén várom, hogy egy szívinfarktusba beledögölj.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.11.20. 12:54:52

@OKalman: nem hülye. Aljas és rosszindulatú, egoista, gerinc nélkül.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.20. 12:57:35

@Le a spammerekkel:

Ismerlek, te egy ballib bértroll vagy csak, senki se vesz emiatt téged komolyan.

Éhesló 2018.11.20. 20:51:59

A gyújtogatás nem kóser dolog.
Ennyit megtanulhatott volna elqró már 2006 őszén.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.11.20. 21:14:32

@maxval balcán bircaman: nem hinném, hogy bárki fizetne nekem. Viszont te egyértelmű, hogy a hazaáruló orbán újjáalakított III/3-asának vagy a fizetett ügynöke. Egy utolsó szarházi, akit a Földről is ki kellene tiltani, nemhogy Magyarországról.

@Éhesló: na, megjött a másik tetves náci is.

Éhesló 2018.11.20. 21:16:49

@Le a spammerekkel: szerintem összekeversz minket a családoddal.

Alapos hiba.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.11.21. 09:24:13

@Éhesló: egy tetves nácit nem keverek a családommal. Hogy nincs gerinced beismerni, hogy mi vagy, az meg már rég megszokott dolog a fajtádtól.

Éhesló 2018.11.21. 20:36:24

@Le a spammerekkel: de bizony ezt teszed.
Nincs mit beismerni abból, amit idehánysz a saját családi nyomorodból.
Ezért jobb lenne, ha saját, vagy a nyomorult családod náciságával foglalkoznál, az általad nem ismert másoké helyett.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása