Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2018. október 17. 13:07 - BtrixKiddo

A Márki-Zay Messiás páros lábbal szállt bele Gyurcsányba

A vásárhelyi polgi igencsak kinőtte magát február óta. Hol van már a tisztes vidéki családapa, n+1 gyerekkel, aki bánatos barna szemekkel hódított öreget-fiatalt, gyújtotta fel az ábrándos asszonyi szíveket, a porszagú kisvárost és a magyar közéletet. Szívgyújtás helyett most szívfacsarás van, keményen. 

Lekopott a kezdeti bája és esetlensége a független, Fideszverő kősziklának, előbújt a szög a zsákból. Már nem meghatott és forradalmi nyilatkozatok születnek holmi Vuk sörözőben. Már nagyban játszik, atv hakni, és beszél-beszél-beszél, mindegy, hogy mit.

Pedig lehetett volna belőle röndös embör is, ahogy azt Vásárhelyen mondják.

Nem lött.

Most épp nem a gárdával akar azonosulni, most Gyurcsányba kellett a forgatókönyv szerint beleszállni. És ő bele is szállt. Mindent megtett, hogy lendítse a nézettséget, és megfeleljen az atv elvárásainak.

emze.JPG

Hogyaszondja: Meg kell nyugtatni azt az egymillió embert, aki azért szavaz a Fideszre, mert fél, hogy a Gyurcsány visszajön.

Most komolyan. Egy felnőtt, értelmesnek kinéző ember ezt ki bírja ejteni a szájén, hogy azért szavaznak a Fideszre, mert félnek a Gyurcsánytú? Na ne má!

Kíváncsi vagyok, ezek után mit vár majd a következő önkormányzati választásoknál. Hogy ki a pitli fog neki majd az ajánlóívekkel rohangálni? Vagy ki fog mögé beállni? Azért mikor ez végigfut az agyán, hogy hopp, belegyalogoltam ebbe is, meg gyurcsányoztam amott is, és valahogy eltűnnek a támogatók meg az önkéntesek, akkor jön a kemény rektális rándulás.

Szóval kedves Márki-Zay Messiás, ezt nem így kéne tolni. A gyurcsányozás nem szexi. Nem leszel tőle egyéniség. Tiszta szerencse, hogy időben kiderült, hogy valójában milyen vagy. És ezt a választók sem fogják elfelejteni, hidd el. Mert nem ilyen lovat akarnak.



4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr6414306787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giuseppe Caldi 2018.10.17. 20:21:57

Úgy látszik, jövőre Lázár visszaveszi Vásárhelyt...

csutka52 2018.10.18. 07:41:29

ahogy olvasom az odaverek-mindenkinerk odaver, kivéve a fidesz-KDNP-nek. Talán nem kellene osztanunk ordas eszméit!
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása