Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2016. november 16. 21:27 - BtrixKiddo

Balázska, a hős, hát persze

Jó, kicsit eltűntem, de nem kell beszarni, nem vertek még agyon egy sötét sikátorban. Mondom, még. De most megint kinyitottam a csácsogómat, annak örömére, hogy össznépi aggódásba kezdtünk Balázskáért és barátaiért, valamint az egész Class FM-ért, ahol a Morning Show-n kívül nap többi órájában is pörgetnek valami szar zenét.

Ugye a szitu az, hogy Class FM-ék frekvenciáját az a drága jó Médiatanács cseszett meghosszabbítani, de ezek fellebeztek, így azok nem lökhetik ki Mészáros Lőrincnek még egyelőre cuccot, hogy a sertéstenyésztésről meg a gázszerelésről, gumicsizmákról és gasztronómiáról értekezzen, mert ez a Lőrinc ez mindenhez IS ért. Na, nem ez a lényeg, megy a szokásos huzavona, jól van, majd Lőrincnek legfeljebb csak februárban lesz rádiója az újság mellé. Mert ez nálunk már csak így megy, hogy a faluvégi, baknyúlra hízott gázszerelő parasztgyerek hasít a téesz nájkiban és két gázszerelés között rádiózik meg sajtolja a sajtót. Muhaha.

Amúgy ez tényleg kurvára szomi, bár nem értek a frekvenciaosztáshoz (se, na még egy dolog, amiben különbözöm Mészárostól), szóval nem tudom, minek nem sikerült megfelelni Class FM-éknek.

DE, mindamellett, hogy sajtószabadság, meg písz, meg láv, meg anyámkenyere, van ami azért bassza a csőrömet, de nem gyengén.

Most komolyan, Balázsból sikerült nemzeti hőst csinálni? Tényleg? A tejfölösszájú, tenyérbemászó, hisztis kis picsogógép lett itt a Jani? Ő a mártír? Ő, meg a szar műsora? Meg a Class fm? Ennyire rövid az agyunk bazmeg?

Mert amikor évekkel ezelőtt a Sláger Rádió hasonlóan gagyivá silányult szarfoshúgy reggeli Bumerángját zárták be, akkor ki volt ott a versenyben a frekvenciáért gyerekek? Nem a Class FM, meg valami másik hasonlóan színvonalas népbutító ergya tákolmány? Akkor nem ment a hiszti? Akkor nem tetszettünk köpködni a Class FM-re? Ja, de amúgy igen. Ment a Simicskázás hányásig, csak azóta Simicskát is sikerült úgy-ahogy rehabilitálni ennek a szerencsétlen amnéziás, megbocsátó magyar népléleknek, mert egyszer közölte, hogy Orbán egy geci. Osztakkójóvanazúgy, szeretünklaller!

Félreértés ne essék, én telibehányom, hogy ezek reggelente mit büfögnek a mikrofonba, nem azért mert kurva nagy sznob vagyok, és én csak a selymes suttogást bírom befogadni a Klub Rádión, mert a Klub Rádiót önszántamból nem hallgatom, főleg nem reggel és főleg azért, mert reggelente saját magamat se bírom elviselni az első kávéig, nemhogy még nekem pofázzon valaki az éterben, hát úgy basznám ki a rádiót, mint a szaró macskát, ha nekem valaki elkezdene benne heherészni. Vagy épp selymesen suttogni, mert az ilyen magasan kvalifikált szellemi műhelyekben, mint a Klub Rádió ez a trendi.

Ettől függetlenül, ha valakinek ez teszi teljessé a reggeleit, felőlem hallgassa ítéletnapig, mit bánom én, bár itt meg azt jegyezném meg, hogy tisztelt demokratikus baloldal, aki most lefossa a bokáját a Balázsék felett érzett aggodalmában, teccenek-e ugyan emlékezni arra, amikor Balázs volt a szexista, hímsoviniszta fallokrata macsó, és akkor éppen ez robbantotta fel az internetet? Nem? Tessenek visszatekerni a Facebookon az idővonalat, meglesznek ott azok a posztok, amik Balázs fejét és vagy pöcsét kívánják. Na, erről meg ennyit.

Mégegyszer mondom, baszki, ha ennyire fontos, akkor hallgassátok. Most úgyis lesz majd best of egy darabig, mert reggelente kell valami a népnek a Lokál mellé a buszra, vagy a kocsiban bömböltetve. És azt ne gondoljuk már, hogy ezek a mókusfingok nem fognak maguknak helyet kunyerbálni valamelyik hasonlóan színvonalas rádióban, és akkor kezdődhet elölről a heherészés-nyihogás, meg a felháborodás, amikor Balázs kiköpi a következő szexista poénkáját, mert valamiből élni kell.

Viszont a jó életbe már, demokrata barátaim, nehogymár ezt a fos rádiót egy lapon említsük a Népszabóval és piedesztálra emeljük, mint a sajtószabadság egyik fontosch bástyáját, hát mentem leszopom magam gátülésben! Mi a sajtószabadság? Hogy Balázs meg Vadon, meg nem tom szerencsére hogy hívják a többi entellektüellt gát nélkül beszélhetnek ordas nagy baromságokat reggelente? Gyerekek, ehhez nem kell mikrofon, be kell ülni bármelyik, tetszés szerinti sarki köpködőbe, és hallgatni egy asztaltársaságot, kajakra ugyanezt csinálják. Még zene is van, ha dobálod a százast a zenegépbe. Vagy mi a sajtószabadság, mondjátok már meg? Hát a Class FM-en nettó az MTI híreit olvassák fel óránként, ne röhögtessetek már! Folytattak valami említésre méltó tényfeltáró munkát, esetleg olyan értékes másorokkal tették gazdagabbá a hétköznapokat, ahol beszámolnak Tóni helikopterezéséről,Lőrinc kavarásáról, újabb stadionmilliárdokról, bukott népszavazásról? Tényleg, ez mind megvolt, csak átaludtam?

Na, akkor amondó vagyok gyerekek, hogy most háromra még sírjuk ki magunkat utoljára, amiért Balázsék még nem tudni hol folytatják áldásos tevékenységüket, aztán tekerjen egyet mindenki azon a kibaszott rádión. A hősöket meg máshol keressétek, mert ezek ugyan nem azok. Csak néhány vernyogó megélhetési vicceskedő, a rosszabbik fajtából.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr6011967315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása