Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2017. március 20. 21:31 - BtrixKiddo

Kiléptek, és?

Ez az írás nem fog titkokat megszellőztetni. Ez az írás nem véd és nem vádol, nem indokol. Ez az írás arról szól, hogy mocskosul tele van a bal herém a tisztelt demokratikus baloldal tagjaival, a tisztelt kárörvendő jobberekkel és a szarrágó, vért szimatoló, tunkoló médiákokkal is.

Mi történt?

Kilépett két fiatal a DK-ból.

Mit csinálunk? Illetve mit csináltok, mert én erre rohadtul nem érek rá, csak most már úgy vagyok, hogy inkább nem alszom, de leírom, mielőtt lábon hordom az infarktust.

Szóval mit csináltok?

Nekik estek meg egymásnak, szerencsétlenek. Aztán jön az a drága, jó szabad sajtó, és lefölözi, kipitykézi, tálalja a cuccot, hogy zabáljátok fulladásig, lehet olvasni itt is meg ott is, hogy hűűűű meg haaaaaaa, kilépett két fijjjatal érted. Szörnyű, borzasztó esemény, holnaptól drágább lesz a kenyér.

Jelzem eközben folyamatosan ott kúr ki veletek (velünk) a Fidesz, ahol bír, csorognak el a milliárdocskák, híznak a számlácskák a koboldoknál a Gringottsban, de ki nem szarja le, mert kilépett a két szar szemét áruló kis mocsok, tapossuk ki a belüket, hát mit nem képzelnek; másik oldalról, meg nézzétek, kilépett a két fiatal hős, lám, reped a fal, omlik a mennyezet, nem sok jövőt jósolok én ennek a Gyurcsány-pártnak, remélem jövő héten meg is döglenek mindahányan, aztán hintsük be sóval, szántsuk fel, kapáljuk újra és öntsük le benzinnel, majd gyújtsuk fel, nehogy kikeljenek a kis Gyurcsányok.

Hogy közben kormányt kéne váltani, meg van úgy nyolcezer bajunk, azt kit érdekel, végre van egy kis vér, halál, szaft meg egyéb testnedvek.

Az kell a magyarnak, jobbon-balon, hadd fájjon a másiknak is.

Mert bazmeg, nem fáj még eléggé a mindennapi lét.

Azt meg külön imádom, mikor idekeverik Kerék-Bárczyt, meg a szerencsétlen Táblás Józsit, kiegészülve Szarvas Koppánnyal meg Veres Dáviddal mint a DK ikonikus figurái, hát tényleg, remélem majd a zsibin árulják őket kis fröccsöntött formában is.

Hogy lehet ilyen baromságokat leírni? Tök más karakter meg más történet mind a négy. Kiléptek, és? Kerék-Bárczy a zoknitartójával a polgári mélabúval tényleg rohadt hiteles figura volt a demokratikus baloldalon, Táblás Józsinak meg szerintem hugyoztak, addig is vállalhatatlan volt, míg a DK körül rohangált a kartonjaival, most meg másnak lesz vállalhatatlan, aztán egyszer majd nem ír több táblát, mert megüti a fejét a szél, és akkor megint ő lesz a Táblás Józsi, aki „emlékeztek, amikor...”, és elfelejtik, kikopik. Ki a jóisten veszi komolyan a szerencsétlen vénember hadoválását a Pesti Srácokon kívül? Még ők se, csak pont nem volt jobb témájuk, mert arról ugye nekik nem illik írni, hogy a Fidesz lop-csal-hazudik.

Szóval piszkosul nem kéne összemosni a két huszonéves kis José Armando fiatalos huzatját egy zoknihuszár meg egy megreccsent öregember távozásával. Szerintem.

A köpködő dk-sok talán eszükbe idézhetnék, hogy az ő pártjuk is úgy jött létre, hogy felálltak valahonnan, ami nem tetszett nekik, és csináltak egy újat. Nekik jó lett? Gondolom igen. Meg annak a nemtomhányezer tagnak is, akik benne vannak. De van, akinek meg nem jó, nem jön be, nem tetszik. És igenis jogukban áll felállni és kimondani, hogy nem ezt a lovat akartam! Ettől nem lesznek fideszbérencek, jobbikosok (ajánlom legalábbis, mert különben jár a seggszétrúgás) (vicc vót, ezek biztos nem lesznek azok), ugyanúgy fognak küzdeni a mocskos rohadt rendszer ellen, mint eddig kék dzsekiben.

Tökmindegy, milyen színbe vagy bugyolálva ember, egy célért vagyunk a pályán! Azért, hogy eltakarítsuk a szar hatalommániás bandát, és pont! És biztos vagyok benne, hogy amit tudnak, ezután is megtesznek. Fogjuk már fel, hogy ez „csak” egy párt és nem egy egyház vagy szekta, nem vérszerződés köt ide!

És igen, kedves nemdékás ellendrukker kukkolók, ettől még ugyanúgy működik és virágzik a Gyurcsány-párt, nem két fiatal kilépésén fog múlni, hogy életben maradnak-e. Csinálják tovább a dolgaikat, jelen vannak mindenhol, épülnek, mert ez a dolguk, mert az élet megy tovább. És igen, kiléptek, elváltak, de ahogy egy válásnál, úgy itt sem illik odaállni a nagypofájú szomszédasszonynak az ablakba és onnan bekiabálni, hogy ugye megmondtam, Józsikám/Mariskám, egy szarfaszú utolsó senkiházi kurva volt ez, alkoholista nőcsábász simlis hamiskártyás, majd most minden jó lesz és találsz magadnak másikat. Értem én, hogy ez a szakértők országa, de aki ennyire mocskosul ráér, az fogjon már meg egy köteg szórólapot, vagy plakátot, vagy kiegyenesített kaszát, és húzzon ki sovány malac vágtában a Kossuth térre, a Lendvay utcába, vagy a legközelebbi polgármesteri hivatalhoz, és ott ordítsa rekedtre a torkát, míg az utolsó szemét, csaló, rabló fideszest is ki nem kergette.

 

Na szóval azért mondom, békesség.

Van más bajunk.


 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr4012356775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása