Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2017. december 13. 14:58 - BtrixKiddo

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Eszméletlen hype megy Karácsony-ügyben a jólértesült baloldal Facebook-mocsarában.

Csak azt tudnám, hogy mi a fülemnek. 

Nem tudom elvtársak, néha gondolkodni is szoktunk, vagy csak nyeljük, nyeljük a guzmit, mint Csiccsolína a sűrű tejhabot. 

Oké, én értem, hogy a Karácsony-gyerek végre egy jóképű, vállalható jelenség a demokratikus oldalon, mert ezekkel ugye nem vagyunk itt eleresztve. Jó ránézni, nincs megnyúlva ötszörösére a fülcimpája, nem állnak ki belőle illetlen helyen szőrök, megvannak a fogai, és mindemellett még csak nem is egy bozontos, szakadt hippi, rántottamaradékkal a szakállában. 

Csak ez kuuuu...tttya kevés a miniszterelnökséghez. 

És ehhez kevés az MSZP süllyedő hajója is. 

Szóval igen, a nulla százalékos Karácsony felmászott az egyszámjegyűre csökkent népszerűségű MSZP nyakára, és mindenki hülye, aki nem csatlakozik ehhez a remek és zseniális formációhoz. 

Annyira ne legyünk már lila, körúton belüli, betorzult fejű értelmiségiek, hogy a munkásmozgalmi múltra való tekintettel csapódunk egy full vesztes párthoz, mert olyan jó és romantikus volt az úttörő meg az építőtáborban forradalmi dalokat énekelni. Ez elmúlt. Ja és teszem hozzá, hogy kezd kialakulni a szavazóknak egy olyan rétege, akinek - mint ugye nekem se - a világon semmi, de semmi nosztalgiája nincs a nagy MSZP-vel vagy épp az elődjével. Mert még kis pisisek voltunk, és a legmélyebb nyomokat Horn Gyula koronája hagyta bennünk. 

Szóval bocs, ha csak az érzelgős múlt miatt nem kérünk a vesztes szocikból megfejelve egy vesztes Karigerivel. 

Inkább megnézzük a számokat, és nem túl bonyolult alapműveletek segítségével kihozunk maguknak egy normális lehetőséget.Egy valódi választást. 

Számoljatok ti is, mert az hasznos. 

Pusszancs!

UI: nem káromkodtam, csak hogy örüljetek 'szátok meg. 

mementopark3.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr913497597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása