Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2017. december 11. 14:15 - BtrixKiddo

Jól alszik,Gergő? Jól alszik?

Nem a faszozás a legdurvább ebben a kiszivárgott izében. 

AZ a kemény, hogy ha meghallgatod alaposan, tüzetesen, olyan büdös nagy arrogancia és nagyképűség sugárzik az egész unicumvedelő gyerekből, hogy rendesen elkezd ritmusra járni a kezedben a prakker. 

Mert a mi drága, huncut mosolyú, értelmiségi-hangsúlyosan szemüveges Gergőcicánk pontosan tisztában van vele, hogy ő, személy szerint a saját szétbiciklizett öko popsiját át fogja tudni menteni, MSZP, ország sorsa ide vagy oda. 

Ő majd legfeljebb visszamegy polginak, a legkisebb királyfi, aki elindult legyalulni a fideszes sárkányt, jöttek a kis szocimacik (szegfűs ewokok), csak hát sajnos a sárkány kurva kemény volt, az ewokok visítozva rohantak szanaszét, a köztársaság elesett, de nem baj, a zuglói kiskirályság még működik, vissza lehet oda vonulni, a nyugdíj meg csak eljön egyszer. 

Hát nem Gergő, ez nem így működik. Látod, ez így leírva még scifibe oltott magyar népmesének is gáz, nemhogy kőkemény rögvalóságként megélve, úgy, hogy a választópolgárnak már untig tele van a bakancsa a sztárcsinálókkal, a sztárjelöltekkel, meg a büdös nagy fideszes sárkánnyal. 

Drága Gergő, az nem megy, hogy álságosan vigyorogva tapizod Molnár Nyuszit, vigyorogsz, mint a vidéki plébános, aztán hazamész, faszozol, és ha az egész nem sikerül, hááááát.... te attól még élhetsz, mint Marci Hevesen. 

Politikai stressz? Tényleg? Hogy a rád bízott kerületnek hogyan lesz költségvetése? Akkor sürgősen kezdjél el szedni rózsaszín meg fehér bogyókat, mert apám, a nullára szétamortizált ország gatyába rázása olyan politikai stressz lesz, hogy visznek a vigyorgóba 10 perc múlva. 

Ráadásul már bocsi, de ha jól tudom, Zuglóban sem minden olyan fasza. Mi lesz azokkal, akiknek karácsonyra (hehe) se lesz fűtésük? Ja, az biztos nem elég politikai stressz. 

Szóval Gergőke, kicsit lejjebb azt a túlfújt mentőmellényt, mert nem csíklufi az, amiből uszkárt lehet hajtogatni. Csak egy kibaszott, narancssárga mentőmellény, ami nagy is rád, és ha kicsúszol belőle apám, még véletlen megfulladsz. 

Az lesz aztán a politikai stressz. 

 

karigeri.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr8313472067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása