Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2016. november 22. 20:30 - BtrixKiddo

Az LMP ánusza

 

Kezdeném azzal, hogy LMP? Ja, azok még megvannak? Mind az öten, meg az a hatvan támogató?

Szívből gratulálok. Mondjuk ez valahol inkább fájdalmas, mint vicces, de actually, legalább nem kell azon gondolkozni, hogy ezek ugyan mibű' tartják fenn magukat... Mert tudjuk, hogy nem a hatvan (sokat mondtam) tag támogatásából fussa a stábra. Jó, meg van frakciópénz, khömmm, muhahaha, hát megérdemlik, de tényleg.

Testvéreim az úrban, ismerve azt az undorító, pökhendi fajtátokat (de tényleg, mindegyik olyan, amelyiknek egy tockost simán levertek az általánosban, kezdve Schifferrel, folytatva a hasitasis, beszédhibás zőccségessel, befejezve a legutolsó aktivista Pistáig), csak gratulálni tudok az érvényesüléshez és a sikerhez, amiről egy az egyben egyértelműen kiderült mára, hogy nem a kibaszott csodálatos személyiségetek hozta, hanem hogy Orbán öklére húzott kesztyűbábként illegetitek magatokat a tükörben. Jó, ez amúgy rég érezhető volt már, Schiffernek volt nettó olyan a feje, mint akinek a seggében turkálnak, Hadházy már legalább élvezi is... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Schiffer egy másodperccel jobb volt a következő díszpintynél, hanem, hogy időben eltakarodott a francba. Hogy azért-e, mert már kezdett kényelmetlen lenni az ánuszában Orbán ökle, vagy azért, mert szimplán utálták az elvtársai, mint a szart, azt persze nem tudom. Nem is érdekel.

Csak gratulálni tudok ennek a díszes társaságnak, amelyik folyton azt rikácsolja, hogy ez is szar meg az is szar, csak úgy tűnik, hogy az egyik szarba sikerült jó alaposan beleharapni, és azóta is habzsolják, tömik az arcukba, fürdenek benne, mert lehet, hogy szar, de attól még olyan jó puha, fincsi, meleg, úgy körülvesz, ápol és eltakar. És jó jövedelmez, ne feledjük, mert az nagyon kell. Pénz a pofánkba, ígéret, hogy '18-ban is csak meglesz az az ötfős frakció, az országot meg ki nem hányja telibe. Ménem mentek politikusnak, sőt LMP-snek. Hánem? Hádde.

Jajj persze, lehet itt amúgy dadogva, vagy épp fölényesen magyarázkodni, mentegetőzni vagy épp öntudatosan kiköpve kinyilatkoztatni, érvelni, meg a többi faszom, ATV-be, köztévébe, Hírtévébe meg az anyátokba rohangálni, de amúgy full felesleges, mert kurvára kilóg nektek a lóláb srácok, annyira kinn van, hogy abban fogtok már hasraesni. Gázosak vagytok egytől egyig, szerencsétlen kis kesztyűbábocskák a fos magyarázatotokkal együtt. A lényeg rohadtul egyszerű. Orbánnak dolgoztok és kész. Tessék nyugodtan beismerni, aztán mehettek a süllyesztőbe, vagy Fidesz-atyuska olvasztótégelyébe. A kutyának nem fogtok hiányozni.

Azzal a húzással, amivel az LMP megakadályozza egy normális (mármint a magyar viszonyokhoz és lehetőségekhez képest, na persze) Alkotmánybíróság felállítását, szépen, önként és dalolva beálltak a seggarcú diktátor mögé. Ja nem, bocsi elé, mert Viktor az, aki a ti fosótokban matat, és ti kéjesen nyögdécseltek is hozzá.

Szarok vagytok gyerekek, oszt jónapot.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr3411990382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.11.23. 05:34:25

A ballibák tombolnak az LMP ellen = valami jót csinál az LMP.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása