Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2018. szeptember 06. 10:56 - BtrixKiddo

A kollaboráns Jobbikosok örülnek az Orbántól kapott fizetésemelésnek

Kibújt a szög a zsákból a cukrospapírba bújtatott szalonnáciknál: kábé addig voltak Orbánék hatttalmas ellenzéke, míg meg nem kapták a zsíros lóvét, amit, most figyelj:

megérdemeltek.

Legalábbis ez bukott ki Gyöngyösi Márton fogainak kerítésén. Nem nagyon avászkodott, meg finomkodott, így öcsém, megérdemeljük, mint a loreált. Hát barátom, ti nem a loreált érdemlitek, hanem a Fa testápolót. De ordas nagy csapásokkal ám.

És még sír is a fürdős náci kurvája, hogy így meg úgy a versenyszférából csöppent a politika világába, és ez mekkora lemondás volt. Hát cicám, szerintem mindenkinek jobb lett volna,ha nem vered magad ekkora lemondásba. 

dagobert_kacsamesek.jpg

Marhára remélem, hogy a néppártosodó, szocálisan érzékeny Jobbik tábora is a seggét veri a földhöz örömében, amiért a derék képviselők már nem szenvednek hiányt véletlen sem semmiben. Tuti ettől az ő életszínvonaluk is ugrásszerűen emelkedik majd.

Ja, vagy nem. De a lényeg, hogy a képviselő úrnak már nem kell áldozatot hoznia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr9914225639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása