Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2017. december 09. 18:11 - BtrixKiddo

A Karácsony-fiú esete az MSZP-vel

Tiszta kabaré már ez az egész, ami itt folyik. De tényleg. Csütörtök este óta nem tudom eldönteni, hogy a Hírcsárdát olvasom, vagy pedig valami régi világbeli regényt, a gazdag, púpos, himlőhelyes arcú lányról (ez az MSZP), és a jósvádájú, szegény fiúról, aki csak a különböző előneveit, meg a helyes pofiját tudja hozni a házasságba. 

AZ MSZP ugyanis mára egy csúnyácska, öregedésnek indult, púposhátú, reményvesztett lány lett, aki alig várja, hogy valami szerencsétlen elvigye végre, mert a kedves Papa kifizeti a fiúnak az egész hátralévő életét. 

Karácsony, a szegény fiú meg, aki a hétszilvafa árnyékában semmi komolyabb karrierre nem számíthatna önerőből, boldogan adja el magát és hátralévő életét, hogy maga mögött hagyhassa a létbizonytalanságot. 

Hogy neki ezentúl annyi szabadsága és önbecsülése lesz, amennyi egy jól tartott kanárinak a kalitkában, az kit érdekel. Átmenetileg ez most tök jó, örömésbódottá van. 

Hogy a púpos, himlőhelyes menyasszonyt meg orrba szájba fogják csalni,az meg ki a búbánatot érdekel?: Végre valaki hajlandó melléfeküdni, még ha ki is van fizetve. Legalább az illúziót megkapja, hogy szép, fiatal és kívánatos.
Szép érdekházasság lesz ez, jó téma a falu népének. 
Csóri Karácsony, aki lefosta a bokáját, hogy mi lesz vele a következő négy évben, meg a púpos MSZP, akitől már a saját elvtársai is viszketnek, és köszönik, de egyre kevésbé szeretnének részt venni a Muppet-showban, szépen egymásra találtak. 

Mondjuk gratulálni senki nem fog nekik, az már biztos. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr6513467317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása