Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2018. május 17. 12:12 - BtrixKiddo

Annyi a fideszes az MSZP-ben, hogy Szanyi inkább bezáratná

Azért az nem semmi, mikor eljön a napja, hogy szemmel láthatóan Szanyi Tibornak van a legtöbb esze az MSZP-ben.

Szanyi az a fajta ember, akinek néhány havonta ingerenciája támad, hogy kinyilatkoztasson dolgokat. Ez néha jobban, néha rosszabbul sikerül, néha meg olyan arccal olvassuk, amilyet Demcsák Zsuzsa vágott, mikor “nagyon fáradt” volt szegény.

Szanyi kapitány féléves kinyilatkoztatásának ideje éppen most jött el, és úgy döntött, hogy nem csak a tar homlokán tánciló fénykört, hanem a marsallbotot is megvillantja - nyugi, nem úgy, a sliccét sikeresen begombolta.

Dobjatok el mindent: Szanyi kapitány megreformálná az MSZP-t. Micsoda páratlan, remek és új ötlet, hát ez még senkinek se jutott eszébe! Hogy megújulás, meg innováció, apám, azért az nem semmi.

szanyi.jpg

Mondjuk szegény mégse mondhatja a saját pártjára, hogy szántsuk fel az egészet a pélóba, aztán hintsük be sóval.

Azért a derék ember mondott ennél informatívabb dolgokat is. Például bizonyos fideszes vakondokról, akik az MSZP gazdasági és technikai hátterében machinálnak aktívan. És még mielőtt legyintenénk, hogy Tibcsi biztos megint csíkig itta a Sétáló Jánost, azért egy pillanatra álljunk meg és lapozzunk vissza: mintha Botka valami egészen hasonlót emlegetett volna anno. Ugye, rémlik? Bizony, ilyen ez az internet, nem felejt.

És azért Botkáról sok rosszat el lehet mondani, de nem az a feleslegesen fecsegő szeszkazán.

És persze, ha picit megkapargatjuk még a korábbi infokat, azért elég sok halvány utalás van arra, hogy a Fidesz bizony ott kapirgál a szocik farzsebében. Ha pedig ez így van, akkor az nem jelent mást, mint hogy a baloldal tündöklő kis csillaga, pihés szárnyú arkangyala, markáns állú igazságos legkisebb királyfija, aka Karácsony Gergő átsegített az egyenes EKG-vonalon egy olyan pártot, amit tulajdonképpen és ténylegesen a Fidesz irányít.

És azt ne magyarázza meg senki, hogy ez a derék fiú a világon semmit nem hallott a vakond-veszélyről.

Ha csak az nem persze, hogy szegfűtermesztő barátaink ezt nem veszélynek, hanem természetes szimbiózisnak élik meg. És akinek ez piszkálja a csőrét, annak rövid úton megmutatják, merre van az ajtó.

A jellemükbe simán belefér. És hát túl kell élni valahogy. És persze van az a pénz, amiért az embernek korpásodik a haja, vagy eltűri a vakondokat a kertben.

Ugye, Gergő?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr3813966114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása