Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2018. augusztus 01. 09:21 - BtrixKiddo

A jellemtelen miskolci jobbikos szalonnáci kihajította a kutyáját kampány után

Nem túl nagy meglepetés gondolom, ha azt mondom, hogy a jobbikosok emberileg egy gumicsizma szintjén állnak. Mondjuk aki mást várt olyanoktól, akik kasztrálnák a cigányokat, a szivárványos mintától meg horogkeresztet vetnek, annak csak gratulálni tudok, helyet cserélhet - na nem a biciklistával - a Dél-Tepsi vécéjében talált halott bácsival. Vagy azzal a másikkal, amelyiket ki akartak lakoltatni, csak közben kiderült, hogy csendben mumifikálódott.

Asszem kicsit elkalandoztam.

Szóval a jobbikosoknál tartottam, akiket még hasonlítani sem tudok semmihez, mert a lótetű lábikráján grasszáló atka is nemesebb és értékesebb élőlény náluk.

Hogyaszondja az újság: “Kutyabotrányba keveredett Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője.” Mondjuk ha ezt a Magyar Idők írná, simán aszinném, hogy megcsinálta szegény kutyát. De nem.

Ez a szalonnáci úgy gondolta, hogy cuki lesz kampányidőszakban örökbefogadni egy kutyát, aztán mikor kiderült, hogy szart se sikerült megrengetni, nemhogy Árpád apánk szaporítószerve-Magyarországot, nemes egyszerűséggel visszapasszolta a kutyát. Érted, akit kihozott a sittkóról, a gyerekeivel gondosan körberakva készített néhány képet, aztán cső, mennyél kutya, te csak arra kellettél.

ribizli.jpg

Fotó: a jellembajnok Facebookjáról

Mondjuk szegény kutyát eleve Ribizlinek hívják. Na, úgy is bánt vele ez a jellembajnok, mint ahogy az ilyenek szoktak a filléres ribizlikkel. Csak a filléres ribizli valszeg sejti, hogy rövid ideig tart a liezon, sőt, nem is bánja, ha az aktuális szarjankó korábban elmegy a vártnál. Csak hát ez egy kutya. Viszonylag nehéz neki megmagyarázni, hogy hé, Buksi, kapsz kétkiló Pedigrét, ha szépen mosolyogsz, aztán mehetsz a faszba.

Bár az én empátiás érzékem alulról súrolja egy asztallap szintjét, de nagyjából el tudom képzelni, hogy a kutya fülét-farkát égnek vetve örült, hogy végre, tartozik valahova, jött a simi, meg a gyerekek, aztán hopp, kiderült öcsém, hogy ez nem csak eszik, hanem szarik is. Meg sétáltatni kell. Esetleg kicsit büdös. És az állatorvos se dolgozik ingyen azért, mert te jobbikos pöcs vagy.

Akkor mi a megoldás? Vigyük vissza a menhelyre, az lesz a legjobb.

Remélem ez a fasztarisznya a gyerekeit azért megtartotta fotózás után.

Bár ki tudja…

Na csók, puszi. Felelős állattartás.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr2214154949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása