Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2016. december 22. 22:52 - BtrixKiddo

Vaci Laci és a bunda

Laci, teee, hallod-e...

Én eddig tökre bírtalak. Jó, hát nem mondom, hogy szívesen mentem volna veled egy ilyen pöcslógatós, pecázós, sörözős hétvégére, ahol picit ilyen Túl a barátságon film hangulatban foghatjuk egymás botját, meg sztorizgatunk, hogy emlékszel, amikor a Kovács benézett a matektanár köpenye alá tükörrel muhahaha.... de mondjuk úgy, hogy nem okádtam tőled. Meg amúgy becsülendő, ahogy te ott Szegeden kapirgálsz, tényleg. Jó fej, jó város, písz, láv, halászlé.

Jó, én megértelek valahol egyébként, nem akarlak olyan irgalmatlanul lebaltázni, ne szarjál.

De azért barátom, fél percre tedd már a kezed a szívedre, és kacsints ide: téged bazzeg nem véletlen hívnak Vaci Lacinak, ugye? Asszonynak nem lehet könnyű dolga veled basszus, fogadjunk, hogy ha megkérdezi, hogy mit csinálnál este, akkor félrebillented a fejed és azt mondod: nem tudooooom.

Mondjuk ez otthon belefér, majd Anyu megmondja, akarsz e dugni, vagy marad a Szulejmán, de azért ez egy nagyobb homokozó öcsém, amiben most tilitolizunk, érted. Ki kéne mászni a szaros gödörből, de a Vaci Lacik sajos valahogy mindig visszacsúsznak, aiben az a cumi, hogy akkor visszarántod a többi, mögötted mászó szerencsétlent is, magyarul Lacika, nekünk hugyoztak, ha te ezzel a karakán kiállással fogod letolni a kampányt.

Mert azt még valahol tényleg megérti az ember, mikor odaköpted az ominózus nekünk nem kellett, önöknek jó lesz mondatot. Mert hát van az úgy, hogy az emberből kijön a ribanc, hogy bunda nincs, de mosogatni meg menjek, persze. De Laci, lássuk be, a szocik néha hülyék, mint a seggem, tisztelet a kivételnek. Hát nem kellett a habtested nekik na. De aztán csak jöttek, és körbeudvaroltak nem? Volt egy kis popsisimi, fülbe sugi, hogy jajj cica, ne hari, az nemúgy volt.

Hát Laci, rájöttek, hogy rajtad kívül csak szigorúan pofára esés van. Érted. Most kivel villantanának, de őszintén, Szegény Hunvalddal?

Na, hát ezért kellesz Cunci, neked áll legjobban a neccharisnya. Még bundát is fogsz kapni.

Jó persze, te nem adod magad ilyen könnyen. Csak a feltételekkel. Már nem csak bunda kell, hanem gyűrű meg nyaklánc is. És persze a táskához az a cipő, azt ott ne hagyjuk.

Laci drága, nemazé', de itt elég régóta beszélgetnek már az abrosz mellett a tárgyaló felek. Szerinted mennyire borultak arccal az asztalra, mikor férjedurad meghozta a hírt, hogy Laci vállalja, de nem csak a bunda kéne neki, hanem még néhány dolog.

Vaci Laci, legyél olyan jó, és tedd meg, hogy nem hisztizel. Ha kell neked az a kurva bunda, akkor nyeljél, a többi cuccot meg felejtsd el. Bár szerintem nem az a lényeg, hogy neked mi kell, hanem hogy a választóknak mire lenne szüksége. Az a sanda gyanúm, hogy az meg nem te vagy, de hát... ki tudhassa azt, ugye?

 

Puszik!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr8212068801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása