Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2016. november 03. 22:01 - BtrixKiddo

A Tündék ideje lejárt, megjött Feri

Jó, jó megkérték a véleményvezéreket október 23-án, hogy kussoljanak oszt tapsikoljanak, de egyrészt elmondtam, hogy ez nem így megyen, másrészt meg olyan messzire állok a véleményvezér pozitól, mint Tóbiás a seggígérő rasztától, úgyhogy, ha megengeditek... De akkor is, ha nem.

Hát mi folyik itt Gyöngyösön, miiiiii? El se kezdtük, már megy a hisztizés bazmeg, Pisitkeeee, ebéd vaaaan, nemakaroknemakaroknemakarok eheheheheheeeee, és Pistike már rúgja a mutter lábát tiszta erőből mert nem akar papizni, hát lehet Pistike, hogy anyád ezért csak csendben megsimizi a fejedet és titokban töm egy kis kakaóscsigát a pofádba, de anyád hülye, és megy majd a gyakorikérdésekre rinyálni, hogy terrorizál a kölyköm. Na, hát nem akarunk terrorizáló Pistikéket, értem, úgyhogy az elején kell elvenni tőlük a kakaóscsigát, és egy diszkért vállrándítással annyit mondani, akkor éhes maradsz, szevasz.

Szóval Pistike, vagy esetünkben Petike, nem ülsz asztalhoz, hát így jártál baszod, most nem arról van szó, hogy dacos kis hároméves majd jól betart, hát összefossák ettől magukat tényleg, ahogy látom. Amúgy kurvára kellenél mind az öt tagoddal együtt, mert érted, az egy is több mint a nulla, de menjél akkor, rinyáljál egyedül, meg képzeld, hogy majd a nagyok ugrálnak neked, ahogy fütyülsz, csak ne lepődj meg, amikor könyékig hugyos lesz a pizsid, mert bilibe lóg a kezed. Hidd el Cunci, mindenki tudja, ha nagyon éhes leszel, majd csatlakozol az asztalhoz, aztán jöhetnek a kényszeredett mosolyok az mti-s fotókon, muhaha, de addigra készítem már a zsepimet, hogy telesírjam a gyönyörtől, nahát, Petike végre leül a seggére és megeszi a kelkáposztát, azta, rájött, hogy akkor van csoki is. Tanulékony gyerek, akárki meglássa.

Na meg Fodorék-féle Libero, hát az a másik, csoda, hogy a My Little Ponyból még nem lett lókolbász, Fodort betáncoltatta az Összefogás a hátán a parlamentbe, és ettől Fodor azt hitte, ez itt a kilencvenes évek, ő meg egy meghatározó valami...Na, ezt sikerült benézni, mert Fodor is tipikusan az az ember, akiről szerintem a saját anyja se tudja melyik pártban van (ja, ezt a Karácsony mondta magáról, tökmindegy, vagytok még egy páran így gyerekek), sőt, Gabika, fel kell, hogy világosítsalak, a körúton kívül azt se tudják, élsz-e még, vagy ott maradtál a szadiszékház romjai alatt. Nem létezel, érted, nem léteztek, nem vagytok tényező. Van nektek is két szimpitek kábé, azt is annak köszönhetitek, hogy van nálatok egy tehetséges, szeretnivaló karakter. Nem te, Gabesz, Bősz Anett. Remélem ő meg gyorsan magához kap, hogy bászki, fiatal voltam és kellett a pénz (de tényleg Anett, ezzel lehet keresni valamit, vagy csak az a kibaszott becsület tart ott), és villámgyorsan bedobja a törcsit. Fodor meg szarja össze magát, kábé erre érdemes. Azt ti amúgy hogy gondoltátok Libsikéim, hogy szartok az úgy ahogy közös, ki nem mondott egyetértésen alapuló kampányba, ami nevezetesen az érvénytelen, mondom még egyszer érvénytelen szavazásra (bojkottra, két ikszre, szavazólap fasszal való kidekorálására estébé) buzdított, és ezek után majd odamehet pöffeszkedni ez a hobbit és tárt karokkal fogadják? Hát őőőő, nem srácok, ezt bizony kurvára benéztétek. Én elhiszem, hogy tényleg eggyel okosabbak akartatok lenni, na majd mi most jól kilógunk a sorból, de ez ugyanúgy nem jött össze, mint ahogy a halványkéktrabi színű kis világotok sem lóg ki a körúton kívülre. Mert szar. Ennyi, ezen nincs mit gondolkodni. El van ez kúrva, tapsoljátok meg Fodor Gábort, aztán menjen le a függöny és húzzon el a francba, írjon egy könyvet, és üljön ki a tornácra elmélkedni egy üveg kadarkával, az lesz a jó mindenkinek.

Szóval srácok, jó reggelt. Az a büdös nagy helyzet, hogy ebben az együttműködős összefogásos családi ebédes fiszfaszban, bármennyire is nem tetszik, bárki bárhogy is csapkodja az asztalt, bizony cumi van, mert Gyurcsány és a DK a megmondó. Jó, ott van az MSZP, kackac, hadd higgyék, hogy ők osztják a lapokat, de megsúgom Gyuszus, amúgy nem, menjél el nyugodtan gyesre, mert nektek már pont mindegy. Jó, a dk azért nem rohadék, meg nem is hülye, nyilván a talpig szocimacik is kellenek, meg hát egyáltalán, akit még odafúj a szél, de legyen már tisztában vele mindenki, hogy a Tündék ideje lejárt, itt van a Feri, már megint. Most nincs helye ilyen ábrándos szemű pártocskáknak, hogy figyi, mi vagyunk a Balpárt (atyaúristen fasza, azt se tudtam, hogy ilyen létezik, pedig nem vagyok az a világtól elzárt köztévé fogyasztó, de ez még nekem is új info volt), és mi frissek és üdék vagyunk meg babaillatúak, és óóóóóriási hatalmas égbetörő terveink vannak, és azt csináljátok, amit mi mondunk, mert erre az az egyetlen válasz, hogy a nagyok egészségesen kiröhögnek. Itt mindenkinek le vannak előre a lapok, Karácsony előválasztásozik, mert neki ez a fétise, jól van, hadd mondja, a szocik azt hiszik magukról, hogy, a Momának van egy karakteres bajsza, a DK meg keveri a kártyát. Bocs, ha ezt tőlem kell megtudnotok.

És most erre lécci, ne az legyen már a válasz, hogy fú, akkor heréljük ki Gyurcsányt és akasszuk fel a tökeinél fogva az első póznára, hanem mindenki nézzen jó mélyen magába, aztán döbbenjen rá de kurva sürgősen, hogy mennyire lehet őt, a programját meg a támogatottságát komolyan venni, és ehhez képest mit akar majd 2018-ban.

Nnna, csak ennyi lenne.

Pusszantás.

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr4711928681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása