Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2017. január 02. 19:38 - BtrixKiddo

Mibű, Feri?

 

Na mi van, mi van, elfogyott az anyáznivaló, vegyük elő Ferit? Uborka, bocs töltött káposzta szezonra épp ideális a másik bukszájának fixírozása, mert bazmeg ráérünk, érted, mert közünk van hozzá.


Ja, hogy amúgy nem lenne.

Azért nem lenne, mert kedves szőröstal... őőő arcú barátaim, jelen esetben, mármint Gyurcsányék nyaralása kapcsán kurvára nem releváns a kérdés, hogy „mibű”. Mert ne fossál, nem a tiedbű, meg nem az enyémbű. Nem azért jutott neked csak három rántott hús a négy helyett huszonötödikén, mert ő elvitte a családot homokozni, vágod. Ja, mert amúgy, ha jól megnézzük, piszkosul nem azok verik a tamtamot, akik kinn álltak 24-én hajnali háromtól a Blahán a konzervbabért, hanem az ilyen senki matyi rántott hús huszárok, akik a sörhabot büfögve, pocakjukon egyensúlyozva a laptopot köpködnek a fészbúkra, miközben az asszony zuhanysapkában gyűri a Blikket és virsli ujjaival fulladva tömi magába a majonézes krumplit zserbóval, hogy így kompenzálja a töküres nászi ágyat. Magyarul testvérem, inkább menjél és csináld meg az asszonyt, mindenki jobban jár.

Mert Gyurcsány Patásördög Ferenc elment nyaralni. Vagy telelni. És nem Kiskundorozsmára, hanem Tenerifére vagy hova a toszba, ha nem álltok neki jajongani, isten az atyám nem tudnám, mert teszek rá.

Tudod miért?

Mert a saját gempájából ment.

Ahogy a nemtudomhanyadik gyereke is saját zséből jár egyetemre valahol a cappucinohabos Olaszországban.
Mert erről is cikkeztek mostanában, tényleg rohadjon meg a gyerek baszki, hát mit képzel. Meg a Gyurcsány is.

Biztos a CEU-ra kéne járni a kölöknek, mert az Soros biznisze. Tisztességes gyurcsányista csak oda jár, nem Olaszországba meg Tenerifére. Hát.

Amúgy a büfögős paraszt azt se tudja merre van Tenerife, de será. Messze, meg pálmafa, az biztos gecidrága, tuti lopták rá a pénzt.

Hogy Rühellke tényleg a mi pénzünkből tanult Svájcban, az már tavalyi hír, sőt tavalyelőtti. Hogy hol volt Rühellke kettyós országbarma faterja az elmúlt két hétben, azt meg inkább el se mondják. Biztos nem Tenerifén. Vagy Grazban volt szoftverfrissítésen, vagy mibű, a tiedbű ment el nyaralni. Kurvára nem Tenerifére, de nem is Kiskundorozsmára.

Gondolkodni kéne, Cuncik.

Ja, igen.

Mibű...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr8612091933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása