Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2017. január 06. 22:02 - BtrixKiddo

A lenyúlás éve

Jött ma a hír ugye, hogy Matolcsyék lenullázták az aranytartalékot. Puff bazmeg, mentem is az utcára eszeveszetten síkabátban, bakancsban, usánkában, hogy most jól fellógatjuk lámpavasra az összes büdös gyökeret. Hát öcsém, se a Szabadság téren, se a Kossuth téren nem találkoztam senkivel, aki macskakövekkel baszta volna be az ablakokat, hogy puncsszelettel betankolva koncolja fel az ország megnyomorítóit, a címeres hazaárulókat, meg a többi...

Most mi a faszért nem lóg Matolcsy minden villanyoszlopon, az érdekelne engem, de nagyon. Hol vagytok, emberek, hol vagyunk? Ekkora szarlekvárok lennénk, emberek, hát hello! Lesz még egyszer szép a világ, meg Kisember hát itt a vége, az mikor lesz? Vagy hogy gondoljátok ezt gyerekek, hogy zajlik a fejetekben annyira kibebaszottul szeretnék belátni a homloklebenyek mögé. Hogy mikor mentek már utcára, mikor indulunk el? Majd a Facebookon jól megszavazzuk, hogy Orbán, Matolcsy, Lázár, Pintér meg a többi anyaszomorító legyen kedves és önként vonuljanak be egy-egy börtöncellába és kapnak majd x-boxot is, hogy ne uncsizzanak? Udvariasan odamegyünk, és átnyújtunk egy petíciót, hogy legyenek szívesek és mondjanak már le, ejnye-bejnye, eldádázzuk a kis kezüket, meg különben is, sárga rózsa.

Mikor lesznek már ezek az országrabló szarfaszú szemetek jól picsán rúgva?

Mikor?

Mikor viszik a fejed alól a párnát Cuni, akkor is elnézést kérsz? Odaadod a tévéújságot is, mint a Macskafogóban?

Kapjatok már magatokhoz drágáim, 2017 így nem a lázadás, hanem a lenyúlás éve lesz, mindent, mindent el fognak tenni, amit még nem tettek. Hogy utána kimentik-e a retkes irhájukat valami távoli kis szigetre, vagy minket fognak már módszeresen és cseppet sem rejtett módon széttrancsírozni, az szinte már kurva mindegy. Ha nem húzzuk ki magunkat, ha nem állunk fel, ha nem köpünk a szemükbe, akkor gecigyorsan ott fogjuk magunkat találni, hogy se ingünk, se gatyánk, se rtl klub, se száraz kifli, és akkor lehet várni azt a bizonyos golyót. Hát bocs. De akkor inkább őket, mint engem!

Ébredjetek már fel, rohadtul udvarias ballib körútonbelüliek, és ti is, kisemmizett, csóró, magukra hagyott, tanultan tehetetlen, leszakadó szerencsétlenek, és ott a kettő között az ikeában húsgolyóra váró, Klippanon heverő, fogyatkozó középosztálybeliek! Nyakig ér a szar és kurvára hullámzik!

Ébresztő, a jó életbe már.

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812105795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovier 2017.01.07. 17:37:21

A magyar úgy belekényelmesedett a maga mocskába, hogy tényleg ki lehet rúgni a párnát a feje alól, akkor is csak szusszan egyet, oda teszi helyette a kezét, és alszik tovább. A mélymagyarok meg örülnek, hogy nem a maszop rúgja ki alóluk! Ennyi ez a kurvára magyar, kurvára forradalmár ország!

Jakab.gipsz 2017.01.07. 18:06:20

Imé Kertész Ákos tanítványai, nem tudják miről és miért beszélnek, de jó ürügy egy kis mocskolódásra.

Az el mutyizott aranyunk ügyébe kéretik a suttogóhoz fordulni, Ő akkor és ott bizonyosan jobb üzletet kötött. Ezzel a kis resztlivel még nincs probléma.

dunántúli gyerek 2017.01.07. 19:45:29

Tegnap megjelent mindenhol, hogy mégse adtak el semmit.

Ásít.

Orbán kormány DunábaLövetési minisztere 2017.01.07. 20:39:42

Budos libsi blog. De 18-ban a valasztas megnyeresenek masnapjan ezt is Dunaba lovetjuk.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása