Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2016. október 17. 22:49 - BtrixKiddo

Na ki a hibás?

Hát a Gyurcsány bazmeg, ki lenne más, érted a csapból is a Gyurcsány folyik. Fogalmam sincs, hogy csinálja, azért az elég meredek kép, amikor egy kétméteres pali folyik kifele reggel a csaptelepből, tekereg bele a modókagylóba, végül nagy pukkanással végül kihúzza az orrát is és aszondja: Lárifári, lószart lesz neked szép napod. 

Mert amúgy itt néha felnőtt politikus emberek tényleg így csinálnak, mintha ez a Gyurcsány így működne. 

Én nem vagyok egy elvakult Feri-.fan, de tényleg. De ez fáj. Tényleg, de komolyan, de nem mondjátok, hogy perpillanat Feri a legnagyobb kelés Magyarország testén?

Mert meghirdetnek egy tüntit október 23 előtt egy héttel, dafke, csakazértis, jól van Petike játszál, nyilván kell valami a cigi helyett, amit pakolgathatsz a szádba, ha más nem, akkor egy teleköpködött mikrofon. Én full megértem, meg támogatom, hogy le akarsz szokni, ilyenkor jól jönnek a pótcselekvések. De ember, akkor szokjál már le méltósággal, ne úgy, mint az egyszeri tirpák gyárimunkás kisember családapa, akinek nem jutott elég gempa a barna szofira, ennek eredményeként este belerúgott a kutyába, lefikázta a vacsorát, majd kiosztott három taslit a kölöknek a két héttel azelőtt karókért. 

Ne legyél tirpák, ember. 

Ez a tünti, ez a helikopterezős Rogán meg a spanjai okán került megrendezésre, ugye? 

Figyelj, nekem ez tök szimpi. Ha kell, én ezek ellen minden nap utcára megyek. Ha kell, haza se jövök, csak tiszta bugyiért. De akkor ne kavard már ide Gyurcsányt, csináld már szépen, lécci. És lássuk be, attól, hogy összerántottatok x ezer embert (nem, én nem fogok belemenni a pitiáner számháborúzásba, arról, hogy hányan gyártottátok a D-vitamint az Erzsébet hídnál vasárnap délután), egész nyugodtan be lehetett volna állni az október 23-i cucc mögé. Mert, hogy mit ünneplünk 23-án, azt tudom. Hogy mit ünnepeltünk 17-én, arról speciel halvány lila fingom sincs. Biztos a helikopterezés világnapját, vagy wtf. 

De figyi, annak azért örülök, hogy Jávor Bence megemlítette a sokak magyarországát, ez nagyon szimpi. Szerintem Gyurcsányéknak is megmelegedett a szívük, hogy a programjukat toljátok. Ja, hogy nem. Hát apám, kevés felkészüléssel utána lehetett volna ennek nézni, mert csak a csapból folyik ez egy ideje... Jávor is ráért volna erre tartalmas eu-s munkája közepette, amit a P(?) PM(?) (LMP?) kötelékében végez (az a nagyon klassz, hogy szerintem ezt már a saját családja sem tudja követni, hogy hol ül ő most, de mindegy, ződ-ződ). Szóval ez egy nagyon elegáns gesztus volt a részéről. Vagy egy (jávor)szarvas hiba. Muhahaha. 

Persze azóta hallottam, hogy az LMP üdvöskéje (meglepő módon nem Schiffer András, ő amúgy sem üdvöske, hanem primadonna volt) is odakanyarított reggeli mellé egy szép kövér Gyurcsányt, csak úgy remegett, mint a friss dzsem a tányéron a SZOT üdülőben 1986-ban. Hát kedves Bernadett, egészségedre váljék. Azért én többet néztem ki belőled az elődödnél, legyél is több. El tudom fogadni ezt a faszt is szalvétával elempés mentalitást, egyik se jó, másik se jó, oké. Csak a nagy finnyogásban annyira emelgetitek a bal kezeteket, nehogy szaros legyen, hogy a jobb már könyékig a dzsuvában van. Teccik érteni. Akkor magasba mindkettőt, aztán hajrá, max pofára estek, de még mindig lehet méltósággal elölről kezdeni. 

Na, békesség. 

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr6011817321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.18. 12:02:35

GYurcsányra szükség van.

Amíg ez az adócsaló, közokirathamisító tolvaj ripacs az ellenzék része, addig a ballib elkúróknak nincs esélyük !

Hajrá Feri !

------

Az meg csak hab a tortán, hogy a Gyurcsány nevű szemkilövető tetű a 10 éves magyar veretés évfordlóján ki meri dugni az arcát !

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.18. 12:24:43

Kívánunk Gyurcsány úrnak hosszú, egészséges életet, hogy még legalább 40 évig aktív politikus legyen. Így biztos, hogy a ballibeknek nulla esélyük lesz ez idő alatt megkaparintani a hatalmat.

2016.10.18. 12:24:48

@Ballib cenzúrázók réme 18: Egyet nem értek: a tolvaj fidesz azt hazudta a választás előtt, hogy elszámolás lesz.
6 éve nincsen.
Ha akkora bűnös adócsaló, közokirathamisiító, tolvaj a fletó, akkor mi a telibebaszott büdös kurva anyátok picsájáért nem csuktátok már le immáron 6 éve?
Mi a büdös köcsög III/III-mas házmester apád faszáért?
A lopás és offshoreozás közben nem jutott rá idő?
A tények magukért beszélnek.

Ezt magyarázd el, te bértollnok geci!

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.18. 12:28:15

@Dr. Trejo:

A bűncselekménye elévült 2010-re.
Az adócsalás is, és a közokirathamisítás is.

De annyit azért tudunk, hogy a Magyar Nemzetet, amely a Fittelina hiteles adócsalásának történetét felfedte, és a Nomentana által elkövetett közokirathamisítást, Gyurcsány beperelte.
De a pert elbukta, mert az adócsalás az adócsalás, akkor is ha elévült.

ben2 2016.10.18. 12:30:00

Hofi szavaival élve: "az egyik marcista lövi a másik marcistát?"

Ám legyen.

Ugyanakkor tök megértem Juhász Péter és Szél Bernadett vergődését is.
Itt van ez a ballib Torgyán és amikor egy ügy apropóján már kezdene kialakulni valami épkézláb ellenzéki közösség, azonnal ráugrik a szektája, hogy ellopják a show-t.
Mint büdös Pistike a strandon: a gyerekek éptik a homokvárat, de amint beáll ő is, a többiek elmenekülnek. Ha meg valaki megmondja neki, hogy nem kéne ezt erőltetni, vagy legalább mosdanál meg, akkor verekszik.

megint 2016.10.18. 12:45:54

Gyurcsánynak azt kéne végre észrevennie, hogy jelenleg Orbánt levaltani civil osszefogassal lehet. Sajnos ő képtelen kussban maradni, mindig ratelepszik minden kezdeményezésre, és onnantól már nem ér semmit az egész.

a keresztényeket bántani tilos 2016.10.18. 12:48:33

Orbán Viktor szavai szerint Gyurcsány lottó ötös. Ha visszavonult volna, és nem lehetne vele nap, mint nap riogatni, a fidesz-tábor már régen összeomlott volna a botrányok súlya alatt a gecibe. De szerencsére van ez a Gyurcsányunk, a patásördög, akivel mindig lehet riogatni, és hidd el, a narancstáliboknak ha azt mondod, hogy Gyurcsány, üvöltve, tapsikolva drukkolnak, hogy Rogán tudjon helikopterezni még. Ennyike. Amíg Gyurcsány a porondon van, addig Viktor marad. Ez van.

2016.10.18. 12:48:56

@Ballib cenzúrázók réme 18: Ha elolvastad/felfogtad volna a bírósági határozatot, akkor értenéd, hogy az adócsalás gyanúja és a minősített esete nem egy és ugyanaz. A bíró azzal indokolta feltó keresetének elutasítását, hogy mivel közszereplő, el kell viselnie, hogy ilyen cikkeket írjanak róla.

Ennyit a tárgyilagosságról és igazmondásról.
A hazudni reggel, délben, este nem csak az MSZ(M)P sajátossága volt, van más utódpártja is.

jotekony koc 2016.10.18. 12:57:37

Az LMP a fideszesek cége. Nincs is más benne és nem is volt soha, csak fideszesek innen-onnan, meg amonnan, akiknek épp nem jutott államtitkárság.
Egy fideszesnek 12 év gyurcsányozás után fura lenne ráébredni, hogy az ellenzék nem azt jelenti, hogy gyurcsánytakaroggy. Ilyesmit senki se várhat tőlük. Már ebben fogják leélni az egész életüket.

M1nd3gy 2016.10.18. 12:58:49

Gyurcsány már összelapátolta magának amire szüksége van a Nagy Privatizációnak Nevezett Fosztogatás Idején, tehát már nem kell látványosan harácsolnia, sőt nyilvánosan eladta a céget 1.5milliárd forintért, nehogy csillogó politikai karrierje útjába álljon a cég. Milyen szánalmasak ezek a magyar politikusok egytől egyik, az ellenzék sem azért ugat Orbán holdudvarában habzó szájjal, mert nem tetszik neki a rendszer ami van, hanem azért mert nem kap a koncból. Ezért nincs ma már magyarországon ellenzék. Az elmúlt néhány hónap tanulságaiból, és látványos félreállásaiból látjuk, hogy aki számottevő ellenzéki politikus volt, azt Orbán megvette kilóra, és azóta az összes kussol. Ilyen egyszerű ma az országban a politika.

noviktorka 2016.10.18. 13:06:18

@ben2: Ellenzéki közösség az LMP-vel? Egyelőre viccnek tűnik. Gyurcsánytól meg azért fosnak, mert mindegyik önjelölt közül magasan kiemelkedik és nem szeretnének az árnyékába kerülni. Jobbnak kéne lenni nála és máris megoldódna a probléma.

Muad\\\'Dib 2016.10.18. 13:28:01

Igen, Gyurcsány elég nagy probléma. Ugyanis kimagaslóan magas az elutasítottsága (ráadásul a baloldalon is, nemcsak a jobboldalon). Tehát, ha minimálisan is érdekelné az ország sorsa, szépen félreállna, hogy legyen esély eltakarítani végre a fityeszt. Ehelyett minden civil szerveződésre és hasonlóra betolja a pofáját, mindent szétbarmol és széttúr. Aztán, ha esetleg valahol nem kérnek belőle, jön az adott kezdeményezés lejáratása. Köszönjük, de nekünk már van egy olyan kormányunk és bőcsvezetőnk, aki az ország sorsára magasról tesz, nem szeretnénk pont ugyanolyanra lecserélni.

jotekony koc 2016.10.18. 13:32:43

@Muad\\\'Dib:
A fidesz eltakarításhoz első lépésben Orbánnak kéne szépen félreállnia, ha érdekelné az ország sorsa.
Bárki más félreáll, minden marad a régiben.

rfbzs 2016.10.18. 13:37:31

Ballib cenzurázó is, meg
Birkaman is egy erőlködő barom. Aztán, hogy szellemeskedés helyet a nagy erőlkődésből csak ilyen fanyalgó (szar) szövegeket szülnek...- hát egye , akinek kell.

Muad\\\'Dib 2016.10.18. 13:37:36

@jotekony koc:
Észre kellene venni, hogy amíg Gyurcsány mindenhol ott parádézik, Viktornak nem kell aggódnia. Tóni akár arányhelikoptert is építtethet a pénzünkből, akkor is ott tartja a szavazókat, ha az alternatíva Gyurcsány. Bizony az emberek ilyen irracionálisak. Gyurcsány viszont nem az. Ő csak egy sunyi, megalomán machiavellista. Nem is tudom kire emlékeztet, valamiféle Viktor rémlik ilyen kvalitásokkal.
Lásd:
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1251/12517/125177/12517723_e0edb0ac0e9f5f62bb02ff0c538f8737_wm.jpg
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1251/12517/125177/12517737_ef2ef4cbdabc03e824125618b7b35703_wm.jpg

egyjózsi 2016.10.18. 13:53:14

"Gyurcsánytól meg azért fosnak, mert mindegyik önjelölt közül magasan kiemelkedik és nem szeretnének az árnyékába kerülni. Jobbnak kéne lenni nála és máris megoldódna a probléma."

...nos, ez van. Ezen az oldalon. A másikon meg félelem. A Gyurcsány-utálat ugyanúgy bele van táplálva a jobber tömegekbe, mint a "hazavégveszélybenvéddmegamigráncstólmegaballibahazavesztétokozza" katyvasz! Gondolj bele: ha mindazok, akik ma Orbán rendszere ellen küzdenek, elfogadnák a Ferit, mekkora esélye lenne ezzel a tömeggel szemben Orbánnak? Semekkora! Ezért vétkes minden megmondóember, minden "mivagyunkazigazi" pártépítő, hogy gyurcsányozik. nem a Gyurcsány a hibás azért, hogy ezen az oldalon senki nem tudta felvenni vele a versenyt. S nézzenek magukba azok, akik gyurcsányoznak. 2010 előtt elhitték a Fidesz-mantrát. Orbánnak nem a Gyurcsány-hívők adtak 2/3-ot, hanem ők! Igen, a most harsányan gyurcsányozók! S ahelyett, hogy tévedésüket belátnák, tovább gyurcsányoznak! Nem, nem pártot építenek, nem tömegeket állítanak maguk mellé, nem, mert ahhoz tehetségtelenek! Gyurcsányoznak. Ez eddig bejött, s lehet hogy 2018-ban is bejön, s Orbán újra győz. S ki lesz a hibás? ...ezt le se kell írnom. Mi lenne veletek kedves, magatokat demokratáknak valló "gyurcsányozók", ha a Feri elvenné tőletek a "táptalajt" s ténylegesen kiszállna a politikából. Akkor lenne esélyetek Orbán ellen? Nem! Mert ahhoz tehetség, karakter és ami nektek nem megy, sok-sok munka kell. Amíg Feri marad, nektek is van alibitek...

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.10.18. 13:55:29

@Muad\\\'Dib: "Tóni akár arányhelikoptert is építtethet a pénzünkből, akkor is ott tartja a szavazókat, ha az alternatíva Gyurcsány."

Baromság. Az az elvetemült keménymag, ami a Fidesznél mára megmaradt, erős kovalens kötéssel kapcsolódik a Fideszhez. Erőnek erejével sem tudnád lekaparni őket Orbánról. A HIT tartja őket össze, s nem Gyurcsány. Gyurcsány nélkül (mellett) is van épp' elég kötődési szál, amely egybekovácsolja a tábort.

commando 2016.10.18. 14:00:05

Valójában ezt a szánalmas Fletót képtelen ez az ország, a magyar polgárok eltakarítani, hát akkor hogyan is gondolhatja valaki, hogy Orbánt meg lehet buktatni? Maroknyi exkommunista támogató a DK mögött, ott libegve az 5 %-os küszöb körül. Orbánnak nem okozott gondot egy komplett FKgP eltakarítása ötször ennyi támogató mellett. Ha akarná, egy hét alatt az írmagját is negligálná a DK-nak és Fletónak. De nem akarja! Kell! Nem vagyok Orbán fan, de a tehetséget, rátermettséget el kell ismerni. Nélküle Fletó sem lenne. Ja és, hogy Orbán helyett majd Fletó jöhetne?? Na ne! Ez kb. azt jelentené, hogy a jövő hónapban Obamát Donald kacsa váltaná az elnöki székben. RÖHEJ!

Muad\\\'Dib 2016.10.18. 14:00:41

@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya:
Most ere mit mondjak? Nézd meg a linkelt adatokat. A legmagasabb elutasítottsági érték, kvázi alacsony szimpátiaértékkel. De azért feltétlenül ő lesz a legjobb a fityesz ellen. Ebből bukó lesz, előre látszik. Persze igazából Gyurcsány ezt les*arja, az már többszörösen kiderült a megnyilvánulásaiból. És bizony ez az elutasítottság nem csak jobbról jön. Sok baloldalinak is vállalhatatlan Gyurcsány.

konrada 2016.10.18. 14:18:36

@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya:
Nem is őket kéne megfogni a másik oldalnak, hanem azokat a bizonytalanokat, akik már éltek 2004-2010 között, és tudják, amiben Fletó benne van...

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.10.18. 14:19:05

@Muad\\\'Dib: Jó, megnéztem az ábráidat, ne érje kritika a ház elejét. De itt és most ki nem szarja le, ki a legnépszerűtlenebb ellenzéki? Persze meg van ennek is a jelentősége, de nem akkor, mikor . Mert ha te ezt összekapcsolod a Fidesz-tábor egybetartásának mozgatórugóival, nagyon súlyos hibába esel.

A mára megmaradt cirka 1,5 millió főt kitevő keménymag többsége 1998, legkésőbb 2002 óta meggyőződéses Orbán-hívő. Hol volt még akkor Gyurcsány? Ezt a társadalmi halmazt a hit tartja össze. Nincs oldószer. Semmivel sem tudod lekaparni őket Orbánról. Nem valami, valaki ellen,, hanem valamiért szavaznak rá. Ha Gyurcsány eltűnne a politikából (ami egyébként üdvözítő dolog lenne) ezek a népek akkor is Orbánnál maradnának.

jotekony koc 2016.10.18. 14:27:37

@Muad\\\'Dib: Ha jól látom, ennek a megalomán machiavellista Gyurcsánynak nincsen a kert végében stadionja, és nem költözött föl a Várba se az udvaroncaival, de még saját hadsereget és titkosszolgálatot se alakított magának,
mert ezeket mind Orbán csinálta.
Ennek például nem nagy az elutasítottsága, vagy úgy is mondhatnám, hogy Orbán népszerűsége töretlen.
Akkor meg kit érdekel, hogy mit csinál az ellenzék, vagy Gyurcsány, vagy akárki.
Vagy már kiosztották a kampányprémiumot ?

nick papagiorgo 2016.10.18. 14:30:52

A különbség Orbán és Gyurcsány között az, hogy ha pl. Orbán mond valamit, akkor arra a szavazótábor kb fele (hagyjuk az otthonmaradókat, rejtőzködőket, bizonytalanokat, stb, mert ezek nem döntenek el semmit) azt mondja, hogy igen, kb fele meg azt hogy nem.

Gyurcsánynál meg ez az arány kb 20-80 vagy 10-90 %.

Kettejükön kívül meg nincs is igazán Magyarországon nagyformátumú politikus, aki tömegeket lenne képes megmozgatni, a szavazótábor meg követné. Na jó,Vona igyekszik. De pl. az MSZP aktuális elnökét ("az ellenzék vezető ereje!") vajon hányan tudják, hogy kicsoda? Többen ismerik, mint Gyurcsányt, vagy kevesebben? Na ez az.

Muad\\\'Dib 2016.10.18. 14:32:36

@jotekony koc:
Na és ez kit érdekel? Megkaptuk a nyakunkba Orbánt a hasonló barom gondolkodás miatt (ennél csak jobb lehet). Nem lett jobb. Most már ideje lenne a levitézlett alakok helyett teret engedni olyanoknak, akik esetleg minimálisan elkötelezettek amellett, hogy egy működőképes európai államunk legyen. Ehhez pedig nem opció Gyurcsány. Orbán és a fityesz meg ugye mondanom sem kell, hogy szóba sem jöhet.

jotekony koc 2016.10.18. 14:39:05

@Muad\\\'Dib: De itt nincsen európai gondolkodás. Ez egy sztyeppe, ahonnan már mindenki elment nyugatra.
Itt legfeljebb egy olyan tábor verhetné le az Orbán bandáját, amelyik tankkal jön.

Muad\\\'Dib 2016.10.18. 14:42:59

@jotekony koc:
Ez téves hozzáállás. Valójában a fityesz szavazótábora nem a többség, mint ez már többször bebizonyosodott. Az alkalmatlan, erkölcstelen és tehetségtelen ellenzék sara, hogy nem sikerült legutóbb megverni.

jotekony koc 2016.10.18. 15:05:29

@Muad\\\'Dib: Dehogynem többség. Orbán alatt még nem volt országos tüntetés, se sztrájk, de nem is lesz. És a többség vidéki.
8 millió vidéki imádja Orbánt, mint élő istent.

KurucInfo Főszerkesztő 2016.10.18. 15:52:13

Amig csak egy ezred milliomod esely van ara, hogy Gyurcsany barmilyen formaban is visszater, addig kizarolag a fideszre fogok szavazni. Mar a jobbik is gyanus, hogy elobb utobb koaliciora lep a Gyurcsannyal, mert pont olyan elmebetegsegekkel tamadja a kormanyt, valoszinu, hogy ezeket a Gyurcsany irja nekik.

Márk_Márk 2016.10.18. 15:57:54

Az ellenzék jól látja, Gyurcsány olyan, mint a lepra.
Kerülni kell a vele való érintkezést, mert aki látta, hogy vele közösködünk, minket is leprásnak fog tartani.

Kár, hogy ez a fasz nem veszi észre, hogy csak árt az ellenzéknek, és a Fidesz malmára hajtja a vizet.
Illetve szerintem nagyon is tudja, hiszen ezért kapja Orbántól a fizetést.

Márk_Márk 2016.10.18. 15:59:32

@Ballib cenzúrázók réme 18:
Úgy érted, tahóveretés?
Agyon kellett volna verni a teljes csőcseléket, aztán a Dunába lőni.
Aki a fővárosban gyújtogat, nem érdemel mást.
Ezek nem magyarok voltak, hanem fideszes büdös tahók.

Márk_Márk 2016.10.18. 16:00:43

@Ballib cenzúrázók réme 18:
Seggfejkém, egyiknek sem kevesebb 4 évnél az elévülési ideje.

morph on deer 2016.10.18. 16:41:02

@egyjózsi:
"Jobbnak kéne lenni nála és máris megoldódna a probléma."

És ez így van.
Többnyire sajnos az a gond, hogy a 'feltörekvő' ifjú titánoknak legfőbb problémája, hogy hogyan tudják biztosítani a saját képviselői státuszukat.

Például az LMP maradéka most azon rinyál, hogy kényszerítsék ki a választási törvény megváltoztatását.
Miért is?
Véleményem szerint, ha nyiltan nem vállalják a Fideszhez való csatlakozást, a kooperációt a többiekkel elutasítják és 'egyedül' indulnak a választáson, hangyányi esélyük sincs a parlamenbe jutni.
Különösen, ha egy szabad szemmel is látható karakter, mint Gyurcsány is a pályán marad.
Viszont a régebbi választási szabályok szerint lenne módjuk taktikázni, mondjuk csatlakozni valamelyik oldalra a második forduló előtt.

Ez az, ami motiválja az urakat/elvtársakat a sárdobálásra, ez ennél nemigen bonyolultabb

Zsoltbacsi 2016.10.18. 17:20:03

@morph on deer:

Nagyjabol egyetertek,de!

Azt ne felejtsd el, hogy az LMP legutobb egyedul megmerette magat, es atugorta a kuszobot, mikozben a dk kullancskent az mszpbe kapaszkodva nem.
En majdnem biztos vagyok benne, hogy ha nem tortenik semmi extra 18ig, es a dk kulon indul, akkor az lmp siman leveri. (a legfrissebb kozvelemenykutatasok szerint is elol van)

Ja, es az lmpben van potencial, legalabbis jelenleg ugy nez ki, hogy a csalodott fideszesekre mozdul ra, ehhez kepest nem valoszinu, hogy a dk uj embereket tudna magahoz vonzani, mar csak demografiai okokbol se...

morph on deer 2016.10.18. 20:22:52

@Zsoltbacsi:
"Nagyjabol egyetertek,de!"

Eddig ugyanez!
Legutóbb még igéret(es) volt, hogy "lehet más", kár, hogy nem tartották be.
Schiffernek sikerült bebizonyítania, hogy ugyanolyan opportunisták, mint bárki más.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a korosztály az, amely előbb-utóbb előre fog lépni, de ahhoz az egymásra mutogatáson túl más is kéne.
Véleményem szerint világos politikai koncepció, érthetően megfogalmazva!

Jelenleg ezt sehol nem látni.
Ami még bonyolítja a helyzetet, legfelljebb a három fiatalabb pártból (ebben nincs benne a jobbik) lehetne összeválogatni egy ütőképes csapatot, 'egyedül nem megy' ugyanis.
Úgy nem elég jók, egyik párt sem az.
Dolgozni kell még rajta, nem is keveset.

Sajnos nem hiszek abban, hogy hirtelen előbújik a jövő reménysége a gardróbból és hipp hopp megoldja a helyzetet.
Sőt, máshonnan se!

Vagy a már meglévő politikusok jutnak valamire, vagy senki más nem fog.
Önmagukban a tisztán civil szerveződések sem, mert a kormányzáshoz nem elég a tömegek mozgósításának - esetleges - képessége.

Az LMP és a DK nem azonos feltételekkel indult, mint tudjuk.
A DK az összefogás részeként egyezkedésre kényszerült, ráadásul nem minden megállapodást tartott be az MSZP ami az egymás javára történő visszalépéseket és kölcsönös támogatást illeti.
A verseny messze nem lefutott, semmilyen értelemben. Szerintem.

Ingyen védem az Orbán kormányt 2016.10.18. 23:53:13

@Dr. Trejo: "nem csuktátok már le immáron 6 éve?"

A Gyurcsany olyan, mint a sajat gazdajara tamado megvadult kutya. Szabadon kell hagyni, had harapdalja a baloldalt. Ingyen es bermentve gyengiti a baloldalt. Ha mar nem lesz hasznara a nemzeti oldalnak, akkor lefogjak csukni.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása