Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek

2017. december 11. 12:34 - BtrixKiddo

Fázom Havastól

Eljött az a végtelenül szomorú pillanat, amikor Havas Henrikről kell írnom. 

Gyerekkorom óta zsigeri émelygést érzek a szétfolyó, zselé halmazállapotú, tenyérbemászó fickótól, szemüvegszárastól, óriásterpeszestől. 

Hiába, a gyerekek őszinték. 

Ez mostanra sem változott túl sokat, ha meghallom a hangját, már reflexszerűen hányok, bár annyival lett jobb a helyzet, hogy kinőve a gyerekkorból már én kezelem a távirányítót, és olyan ívben nem kapcsolok oda, ahol ő szerepel, mint a huzat. 

Mert nem érdekel a műértelmiségi nyekegése. 

Most biztos sokan azt várják, hogy jön a "de". Mármint a zaklatási ügy kapcsán. 

Nem, egyelőre még nem jön Pubikáim. 

Mert ugye most az az össznépi Facebook forgatókönyv, hogy báncsák szegény Havast, mert Vonáról írt, mert ellenzéki, mert izé, ezek meg hazudnak. Mármint az "ezek" az a két csaj. 

Én tisztában vagyok vele, hogy Baukó Éva egy nem túl okos, alkoholista, buta picsa, aki a lelkét eladná két forintért, Molnár Anikó meg a bálnára növesztett testével mostanában nem fog karriert befutni a Playboynál. 

De itt a DE!

Ettől még lehet, hogy igazat mondanak.. És kurvára nem tetszik a kettős mérce, hogy Marton Lászlónak meg Kerényinek (nagyon helyesen) a faszát kívánták levágni és négy vár fokára kitűzni, Havast meg biztos a Fidesz-média támadja. 

Igen, lehet, hogy az támadja. És lehet, hogy nem. Lehet, hogy a két aranyásó bigét bepalizták, és simán lehet, hogy a takonygombóc valóban felkínálta különböző testnyílások tömítésére a töttyedt farkát. 

Nem tudjuk emberek, nem tudhatjuk, mert nem voltunk ott. 

Lesz vizsgálat az ügyben, Havas vagy perel vagy nem perel, mindkettőnek megvan a maga jelentése. És akkor okosabbak leszünk, hogy mert a Fidesz-média, vagy mert a mocskos vén perverz. És akkor lehet majd osztani a kurva sok észt. 

Addig viszont nem csak Havasnak jár ki a védelem, hanem a két nyugdíjas valóságshow szereplőnek is. 

Mert attól, hogy valaki alkoholista, ostoba, vagy szereti a faszt, még lehet, mondom lehet, hogy pont a Havasét nem kívánta az ánuszába - ha Havas kínálta. 

Úgyhogy nyugimá, cummogjatok kicsit máson. 

Puszika. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odaverek.blog.hu/api/trackback/id/tr8513471845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ideverek, odaverek, itt az olcsó pulóverek
süti beállítások módosítása